Hereke Sümer İlkokulu


Vizyon: Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı,Dünyaya uyumlu,Sorunlara çözüm getiren,Girişken,Yurtsever,Yüksek donanımlı,Üretken,Ahlaklı,Dinamik,Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:00 - 17:10
Isınma: DOĞALGAZ İLE MERKEZİ ISINMA.
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: OKULUMUZUN YAKLAŞIK YAKLAŞIK OLARAK 200 ÖĞRENCİ KONTENJANI BULUNMAKTADIR. YER İMKANSIZLIĞI SEBEBİYLE 4. SINIFLARIMIZ EĞİTİM ÖĞRETİME HEREKE NUH ÇİMENTO ORTAOKULU BİNASINDA DEVAM ETMEKTEDİR.

Telefon - 02625112622

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://herekesumerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HACI AKİF MAH. HEREKE CUMHURİYET CAD. NO 16 KÖRFEZ / KOCAELİ

Öğretmen :15
Öğrenci :254
Derslik :11
Kütüphane Kitap Sayısı :820
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM.

Yerleşim Yeri - KOCAELİ İLİMİZİN KÖRFEZ İLÇESİNE BAĞLI HEREKE BELDESİ TARİHİ VE TURİSTİK BİR BÖLGEDİR. GEBZE, DİLOVASI İLE DERİNCE KÖRFEZ İLÇELERİ ARASINDA YER ALMAKTADIR.

Adres - HACI AKİF MAH. HEREKE CUMHURİYET CAD. NO 16 KÖRFEZ / KOCAELİ

Ulaşım OKULUMUZ MARMARA BÖLGEMİZİN ULAŞIM AÇISINDAN EN ÖNEMLİ GÜZERGAHLARI ÜZERİNDE YER ALMAKTADIR. KARAYOLU İLE İZMİT VE İSTANBUL YÖNÜNDEN ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE TREN YOLU İLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR. AYRICA DENİZ YOLU İLE İZMİT, DERİNCE, GÖLCÜK, KÖRFEZ VE KARAMÜRSEL İLÇELERİNDEN ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ KÖRFEZ İLÇEYE YAKLAŞIK 15 KM UZAKLIKTADIR.